Global Factoring market rapport 2019

In het onderzoeksrapport over Global Factoring Market 2019 zijn opmerkelijke kenmerken van de sector grondig bestudeerd. De studie geeft een overzicht van de omvang van de markt, rekening houdend met lopende trends, drijvende krachten, risico’s, kansen en belangrijke segmenten. Het is gebaseerd op historische informatie en de huidige Factoring marktvereisten. Omvat ook verschillende Factoring-bedrijfsbenaderingen waaraan de besluitvormers de voorkeur geven. Dat verbeterde de Factoring groei en maakt een fenomenale positie in de industrie. De Factoring markt zal tussen 2019 en 2026 met een prominente CAGR stijgen. Het rapport verdeelde de algemene Factoring markt op basis van de belangrijkste spelers, topografische regio’s, en de belangrijkste segmenten van de industrie.

Een stukje van het onderzoeksrapport is hier te downloaden

In de eerste plaats worden de belangrijkste Factoring industrie structuur, richtlijnen, deals, overeenkomsten, afspraken, regelgeving en beleid weergegeven. Dan wordt de voorspelling van het marktaandeel, de dynamiek en de dominante spelers van Factoring behandeld. Bovendien, onderzoekt het de marktpositie van Factoring bedrijven en aanstaande projecten, de groei, en het gebruik.

Grote industriespelers over de hele wereld:

Coface
Aldermore Invoice Finance
Hitachi Capital UK
Ashley Business Finance
Close Brothers Finance
Finiata
ABS Global Factoring AG
Metro Bank SME Finance
Bibby Financial Services
RBS Invoice Finance
HSBC Holdings plc
MarketInvoice Ltd
Deutsche Factoring Bank
Eurobank
ING Wholesale Banking
ABN AMRO Commercial Finance UK
BNP Paribas S.A.
Skipton Business Finance

Definitieve segmenten van de wereldwijde factoringsindustrie:

De analyse legt de nadruk op een regionale en wereldwijde studie van de Factoring-markt. Verhoudingsgewijs bestaat de regionale studie van de Factorindustrie uit Japan, Zuidoost-Aziƫ, India, de VS, Europa en China. Bovendien wordt in het Factoring rapport een diepgaande marktanalyse van verschillende fabrikanten en leveranciers beoordeeld. Het verklaarde de structuur van de Factoring de industrieketen, het concurrerende scenario, en de studie van Factoring marktkosten in detail. Het analyseert gelijkelijk de globale grootte van de Factorindustrie die door voorspellingsperiode (2019-2026) en milieu wordt nagestreefd.

Bekijk hier door volledige TOC